tisdag 10 januari 2012

"Moster" Annie


Lidgatu 1931. Fr.v Annie Wallin, Lydia Westin, Gustaf Wallin, Thea Tenglund, Gustaf Westin

Vår "moster" Annie gick bort för en vecka sedan. Hon blev 96 år. Moster Annie var en livsglad människa och hon spred så mycket glädje. Hon diktade, sjöng och deklamerade gärna egna visor och dikter. En gåva som hon fick i arv efter sin pappa.

Under många somrar kom moster Annie och hälsade på oss och vår familj.  Alltid med presenter, en alldeles ny visa och ett glatt humör. Det var några år sedan nu, men den glädje som moster Annie spred lever ännu kvar hos oss och alla dem som fick glädjen att träffa henne. Vi har så många fina minnen.

Tack moster Annie för den tid vi fick tillsammans!

1 kommentar:

Anita Monés sa...

Tack Anita för dina fina ord.
Här är mamma Annie 16 år och tillsammans med min Gudmor Lydia och hennes bror Gustav.Mammas bror Gustav som alltid var sabb att kunna svara för sig med något roligt. Thea som sitter med på bilden hette Tenglund som flicka och bodde i Lidgatu
,flyttade sedan till Stockholm där hon gifte sig och fick namnet Burman. Thea fick en son som fick namnet Jan.Mamma höll alltid kontakt med alla sina barndomsvänner hela livet ut ,hon hade en väldigt stor vänkrets. Tyvärr är det endast några få kvar som lever.Anita Monés.