fredag 1 maj 2009

Vitsippor


"Då jag läste att din favoritblomma är vitsippa så bara måste jag skicka dig den bild jag tog i förrgår på min promenad längs ån nedanför huset. Har aldrig varit med om en så riklig blomning tror jag."

Tack snälla Evy för denna underbara bild!

I dom vitsippebackarna skulle jag gärna velat vandra..Uppdatering: Mer vitsippor!"Läste igår att du tycker om vitsippor så jag tog kameran och gick ut för att skicka bild till dig."

Tack Ulla! Så glad jag blir att du tänkte på mig.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Smulan och God Vår :D

Du är såååå välkommen att besöka mina backar när helst du har vägarna åt detta hållet. Alla årstider har ju sin tjusning så det finns alltid något att se.

Hej från Evy

londongirl sa...

Vilken vacker bild hon har skickat kära Evy!
Så där ser det ut här nu också. Gick en promenad på Djurgården i början på veckan och det var sanslöst vackert i backarna med de gamla ekarna runtomkring.

Ha en skön helg!

anna sa...

Det är helt undebart att se såna bilder när man är i kina, här finns inte en vitsippe backe så långt ögat når, jag tror inte ens att dom vet att det finns något sånt´.

Inkan sa...

Glad Vår - fast här är det nästan sommar. Vitsipporna har snart blommat ut .... nu kommer blåsippor och gullvivor:)

Och runt om SL:s T-banehallar utefter slänter så blommar maskorosorna så det ser ljuvligt ut. Så vackra de är. Även om de är avskydda i gräsmattorna...

Och min indiankrasse börjar skjuta upp små skott ur jorden... Så kul det är att det fungerar med fröerna jag samlat.

smulan sa...

Evy: Tack! Vem vet var haren har sin gång...:)

Londongirl: När jag bodde i Sthlm cyklade jag ofta till Ulriksdals slott och plockade vitsippor. Där fanns otroligt vackra skogar full av vitsippor.

Anna: Vilken upplevelse att vistas i Kina! Ett spännande land.

Inkan: De indiankrassefrön du var så gullig och skickade mig förra våren klarade inte sådden, tyvärr.. Jag har försått nya i år och hoppas på bättre tur i år. Cross fingers!