Translate

måndag 16 juni 2008

Attendo Care igen..

Det privata äldreboendeföretaget Attendo Care har varit på tapeten många gånger i debatter och i TV-program den senaste tiden. Det är ett företag som man ska varna för. Se här! Företaget förflyttar det mesta av sina vinster till skatteparadiset Jersey och dessutom för företaget en inhuman personalpolitik.

Ett talande exempel på det senare läser jag på Elisabets blogg.

Man blir mörkrädd..

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det går till på Attendo så att man får hicka. Rena rama Hitlerfasonerna. Man tar bort duktigt folk o tar in underbetalda från gatan. Glad inte mina föräldrar bor i området!!!

Anonym sa...

Smulan, ursäkta att jag ändrar ämne men jag har precis tittat in på AF och såg då att det skrivits om Rune. Ville så gärna skriva något själv, fÖr jag saknar honom väldigt, men då jag inte betalt medlemsavgift (p.g.a. att jag bor utomlands) kan jag inte längre skriva där.
Jag tänker på Rune mest varje dag.

Lillan

Anonym sa...

Lillan! Vill du att jag lägger in ditt inlägg i AF?

Kram Anita

Anonym sa...

Tack Smulan. Om rubriken funnits kvar så hade jag gärna sett att du nämnt något men jag såg tidigare ikväll att allt som skrevs om Rune tagits bort.:(

Vad är det med dessa människor som inte kan tillåta den allra mista lilla avvikelse från ämnet släktforskning? Beklämmande!!

Lillan

Anonym sa...

Lillan! Tråden "En anbytarvän är borta" finns kvar.

Jag håller helt med att det är beklämmande att Runes namn blev ett rött skynke av de ansvariga i AF. Jag förmodar att han var alltför klarsynt för att accepteras. Det är en skandal att han uteslöts.

Jag saknar Rune mycket. Och inte minst hans underfundiga inlägg. Idag är AF grått och trist. Det är mycket sällan jag besöker AF numera.