lördag 31 juli 2010

Årets fjällvandring; "Triangeln" igen.


Det har varit en ganska hektisk sommar hitintills på många sätt, och än är det inte över. Men vi tog oss ändå tid att ge oss ut på några dagars fjällvandring. Något vi försöker göra varje sommar. Det är en verklig höjdpunkt både fysiskt och mentalt att ge sig ut på vandring med bara en vandringsstav och en ryggsäck med nödvändig packning. Visst får jag lite trötta fötter numera efter ett par dagars vandring, men ingenting får mig att må så gott när huvudet och själen får vila av naturen och det enkla livet under en fjällvandring. Jag bara älskar det!

Vi hade tur med vädret också trots att prognosen var osäker och förändrades dag för dag innan vi åkte. Men det kom inte en enda gnutta regn under de dagar vi var ute. Inte förrän vi kom tillbaka till fjällhotellet då brakade regnet loss! Det kändes så bra att inte behöva slå upp tältet i det regnvädret!

Vi avslutade fjällvandringen som vanligt med en lång och skön bastu och därefter åt vi en superb middag på fjällhotellet. Ett skönt avslut på en skön vandring!

4 kommentarer:

reneesfotoblogg sa...

Skulle gärna vilja göra det där på hösten med de sprakande färgerna och kameran i högsta hugg.
Fast det blev väl inte så mycket vandring då förstås.
Har inte det problemet som du beskriver med bilderna.
Förminskar till 1024 på längsta hållet och sparar dom anpassat för skärm i Photoshop.
mvh R

smulan sa...

Reneé: Ja, jag skulle gärna vilja göra en höstvandring också. Hitintills har det inte varit möjligt, men jag tror/vet att en fjällvandring i höstfärger är fantastisk!

Tyvärr har jag inte Photoscop, men jag kanske kan redigera korten ändå med de redigeringsmöjligheter jag har? Får titta på det.

Tack i alla fall för alla tips du ger! :) Allt gott!

Inkan sa...

Smulan- uppe i fjällen tvättas själen ren. Det är som en högre variant på en psykologsession.

Anita sa...

Inkan: så sant, så sant...