söndag 4 mars 2007

Underbart väder!


Sol, snö och nysladdade scooterspår. Gissa vad roligt det är att åka skidor då!
Tänker ni inte ta fram skidorna så läs gärna Nickes funderingar!
Eller varför inte kolla Karins matlagningsblog ?
En riktigt skön söndag, alla!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad härligt det är i Omsjö just nu. Synd bara att man ska jobba i helgen annars kanske man kunde åkt dit och tittat till stugan.
Tack för alla fina bilder!

Ann Britt i Rossön

smulan sa...

Välkommen till min blogg, Ann Britt! Jag förstår att du har en stuga i Omsjö. Ja, nu börjar en härlig tid med skidturer, pimpling och scooterutfärder på Storjön. Hoppas att du hinner njuta av det också!

Inkan sa...

Jag saknade dig i Vasaloppet... du borde väl ha träningsmängden nu :)

Härliga bilder!

smulan sa...

Ha, ha Inkan! Vi pratade precis om vad som är tuffast; 9 mil i Vasa-spåret eller turen upp till Kebnekaise? Faktum är att jag skulle föredra Vasaloppet, tror jag... Skidåkning känns naturligare för mig än klättring.

Jag anmälde mig till Öppet spår (3 mil, tror jag det är) häromåret, men min kompis bröt foten strax innan, så resan blev inställd. Men kul skulle det ha varit!
Idag har jag skidat ca en mil - och behöver mycket mera träning, känner jag....:)

Mina syskon säger i vänliga stunder :) att jag "brås" på min morfar och morbror i skidspåret. Min morbror blev sexa i SM en gång i tiden....

Anonym sa...

Oj vilka vyer :D Var finns det en så stor platt yta där i Ångermanland. Har jag aldrig sett faktiskt... Hm! Måste missat något.

Dagens vasalopp var ruskigt spännande. Och jag hann med en timmes promenad där mitt i någon stans. Såg och hörde lärkan och solen värmde från klarblå himmel. Så dags nu då nattens häftiga månförmörkelse doldes för oss bakom tjocka moln.

Ha en skön söndag önskar dig Evy

smulan sa...

Evy! De långa myrarna finns mellan Omsjö och Ottsjö! Myren på bilden heter Fransmyrtjärn.

Min man satt uppe halva natten och tittade på månförmörkelsen; det var helt klart ute. Häftigt, tyckte han. Jag sov då min skönaste sömn....:)

loppispoppis sa...

jag var också ute och tittade på månförmörkelsen, mitt i stockholm syntes den faktiskt bra! Vilka vackra bilder, vill också ha mer snö, den har nästan smält bort nu härnere.

smulan sa...

Hej loppispoppis - vilket lustigt namn...:)

Tack! Jag saknar definitivt inte vintrarna i Sthlm - hoppas att ni får en tidig vår istället. Jag ska åka ner i maj-juni....:)