Translate

lördag 14 september 2024

Antisemitism i Sverige


Det finns en person som heter Mahmoud Salameth (han har två Facebook-alias). Mahmoud Salameth skrattar i olika Fb-forum åt alla som stödjer Israels kamp för att släppa gisslan. Om du Mahmod Dalameth bor I Sverige så vill vi att du flyttar från Sverige så snart som möjligt! Vi vill inte ha terrorister I Sverige!!

---------------------------------------------------------------------
Jag citerar gärna detta läsvärda inlägg i Facebook:
"Det finns en lag som heter “Hets mot folkgrupp”. Den instiftades, om jag kommer ihåg rätt, med hänvisning till judarnas förföljelse under 30- och 40-talen i Europa.
Idag används denna lag reverserad, alltså omvänt. Den straffar dem som kritiserar och försöker motverka antisemitismen på våra gator och torg – och friar dem som skriker om att döda alla judar och radera Israel från kartan.
Det är bisarrt. Det är ohyggligt. Det är sjukt. Det är vidrigt. Det är ofattbart. Men det är sant.
Det är antisemitism, på steroider. Och den kommer från det vänsteretablissemang som styr Sverige (oavsett om de kallar sig “borgerliga”), tillsammans med den växande och allt starkare muslimska maktsfären.
Det är alltså INTE “Hets mot folkgrupp”, att vecka efter vecka, månad efter månad, anordna både lagliga och olagliga demonstrationer där man öppet (i tal och genom banderoller), uppmanar till folkmord på judar. Dessa demonstrationer består till 100% av muslimer från MENA och svenska kommunister/socialister.
Men det ÄR “Hets mot folkgrupp”, att inte tycka om islam och att hårt kritisera den islamistiska maktsfären som vill utrota judarna.
Detta, mina vänner, är ännu en inblick i mentalsjukhuset Sverige.
Nyligen åklagades mina vänner Katerina Janouch och Lennart Matikainen för just “Hets mot folkgrupp”. Av den ökande så kallade “Näthatsgranskaren”, som verkar ha gjort det till en affärsidé att med hjälp av ett korrupt rättsväsende ställa icke-socialister och islamkritiker inför rätta.
Det är på riktigt. Riktiga poliser. Riktiga förhörslokaler. Riktiga hot om straff.
Varför? Därför att de publicerade en satirbild där islamistisk terror kritiseras.
Låt den sjunka in.
Samtidigt står poliserna, rättsväsendet och “Näthatsgranskaren” med armarna i kors när de öppet antisemitiska slagorden fortsätter att skandera över Sveriges alla gator och torg och när universitetsområden ockuperas för organiserat, öppet judehat.
Det är denna verklighet vi lever i.
Och en del undrar hur Förintelsen var möjlig. Hur den kunde hända"

Inga kommentarer: