lördag 18 oktober 2014

Frost i solsken

Den första riktiga frostnatten kom igår. Minus åtta grader på morgonen. Morgonen följdes av en vacker solig dag när frosten blänkte i solskenet.

Lusthuset vilar. Den första isen har lagt sig vid strandkanten. Båten är upplagd på stranden. Och frostnäten vittnar om att vi går en kyligare tid till mötes.

7 kommentarer:

Steve sa...

Magiskt!

Astrid Edler Eriksson sa...

Lusthuset i vila !! Så otroligt fin bild. Jag tror jag kommer över och bäddar ner mig i mossan på bordet.....

Astrid Edler Eriksson sa...

Lusthuset i vila, så otroligt fint. Tror jag kommer över och bäddar ner mig i mossan på bordet..........

Anita sa...

- Ja, hösten är fin också, Steve. :)

- Du är såå välkommen Astrid! :)

Emma Larsson sa...

Hej Anita! Jag heter Emma Larsson, är 26 och och bosatt i Stockholm och är Tant Lydias Barnbarnsbarn, alltså Klara Teresia är min farmor. Har precis börjat släktforska och hamnade av en slump på din hemsida och blogg och blev så himla glad då jag hittade bliderna och texten som du har skrivit om mina gamla släktingar. och skulle så gärna ta del av dikten som Anton hade skrivit också. Har verkligen inga kort eller någonting på mina förfäder på min pappas sida så det var riktigt roligt .:) Hoppas vi höres snart! Trevlig helg!
Min mail är emmalbs88@gmail.com

Anita sa...

Hej Emma!
Kul att du hörde av dig! :) Jag har träffat din farmor tillsammans med min goda vän Katarina Larsson; din ingifta faster. Jag ska söka reda på dikten som Anton Boman skrivit och skicka dig. Lycka till med din släktforskning! Hör gärna av dig om du kör fast; kanske kan jag hjälpa dig. Allt gott!

Anita sa...

Inlägget om Kebbe Östlund med familj. :) http://smulansblog.blogspot.se/2007/02/kebbestorpet.html