lördag 14 maj 2011

Christinas resa till Kina

Min bloggvän Christina har nyligen kommit hem från en fantastisk resa till Kina. Hon berättar i sin blogg i ord och bild om sin resa och jag säger bara...

Läs, titta och inspireras!

http://stribergsstation.blogspot.com/

4 kommentarer:

Anonym sa...

Till Kina har jag ingen längtan, men jag kan läsa om andras resor :D.

Nu vill jag bara kommentera ditt fina sidhuvud. Vilken underbar bild du lagt upp här. Man känner stillheten, rymden, avstånden och blir lugn i själen. Fantastiskt.

Trevlig helg från Evy

Anita sa...

Tack Evy! Bilden är av Storsjön, några hundra meter från där jag bor. Den är så vacker!

Helgen har varit intensiv men trevlig. Ikväll blir det lugnt, hoppas jag. ;) Allt gott!

Anonym sa...

Hej,

Vi har inte tillräckligt med pengar för att göra marknadsföring, så lämna några kommentarer här, hoppas verkligen att du kan godkänna den, och göra den publiceras.

Vi gillar Kina, men mest av allt, vi älskar tanken att fler ska få chansen att uppleva det på samma sätt som vi har gjort. så vi grundade en organisation för att främja unga människor går till Kina gratis. Läs mer på http://www.2HappyBirds.com/

Vi behöver din hjälp - Sprid ordet "gratis Språkresor, Au pair, Engelsklärare i Kina". Detta är mycket viktigt för oss och mest enklaste för dig. :)

Tack

Mvh,Erik

Yun Zhang sa...

Hej,

Vi bildades med syfte att skapa möjligheter för unga människor går till Kina besöka och lära. Det är en slags kombination med: Språkresor, Au pair, Engelsklärare i Kina.

Vi gillar Kina, men mest av allt, vi älskar tanken att fler människor kommer att ha en chans att uppleva det, precis som vi har gjort. Men vi behöver din hjälp, sprida orden.

Jag skulle vilja fråga dig, hur tycker du om vårt program? och kanske kan du hjälpa oss att marknadsföra den?

Mvh,
Erik

http://www.2happybirds.com/about-sprakresor-au-pair-engelsklarare-i-kina/