tisdag 22 februari 2011

Diamanter på Storsjön..


Solen skapade diamanter på Storsjön idag...

11 kommentarer:

Vivi-Anne sa...

Så fint du har fångat glittret i snön. Jag har också varit ute och försökt fota den glittrande snön men det gick inte så bra.

Anita sa...

Vivi-Anne: Jag hittade ett scoterspår på Storsjön idag som jag kunde åka skidor efter. Scoteråkningen på sjön har inte kommit igång än riktigt, men snart sätter det fart, gissar jag, och då kan man åka nästan överallt! ;) Jag skidade runt Bergön idag, lite blåsigt men skönt, och på tillbakavägen glittrade snön i motljuset.

Anonym sa...

Sagolikt vackert !
Så roligt att se bilder från Storsjön.Bergön är det ön det finns ett vinskydd med grillplats?
Vi var där förra helgen med skoter.Toppenfint !
hälsn. Marja-Lisa & Hasse.

Anita sa...

Marja-Lisa: Det kanske var i ert scoterspår jag åkte..? ;) Spåret gick förbi vindskyddet på Bergön (på norra sidan). Det finns vindskydd och grillplatser på andra öar också, men Bergöns är nog det mest använda. Tror jag.

Fotograf Annie sa...

Jag gillar verkligen beskrivningen av snön i solskenet, att det är diamanter på sjön. Det är magiskt vackert med dessa diamanter också :)

Steve sa...

Det är till att bo i rikedomsriket.
En ynnest kallas det visst.

Anita sa...

Fotograf Annie: Välkommen hit! Jag tittade in på din blogg - vilka vackra foton du tar! Riktiga dimanter! ;)

Steve: Ja, det är en ynnest. Jag är lycklig varje dag att få vakna upp i denna natur. Din plats på jorden är också en ynnest! Eller hur? Allt gott!

Londongirl sa...

Sanslöst vackra vinterbilder du bjuder på här och i förra inlägget! tack för att du delar med dig av denna fantastiska natur!
Kram

Anita sa...

Tack goa Londongirl! Jag njuter minst lika mycket av dina vackra bilder! Kram!

Tuvstarr sa...

Som Londongirl skrev, så otroligt vackra bilder i både detta och förra inlägget. Skidturen måste ha varit fantastisk, vilken härlig vintervärld. Här är marken vit, men det är bara ett tunnt snötäcke på fälten, gatorna är mest fria. I början av februari hade vi upp till tio plusgrader, men numera har vintern återvänt med minus fem till minus tio. Men solen sken om dagen, så det var riktigt skönt ute.
Ha en fortsatt vacker vårvinter.

Anita sa...

Tuvstarr: Tack snälla du! Jag återger bara den vackra natur vi har.

Måste säga det igen.. vilken fantastisk bra svenska du skriver! Du måste vara otroligt språkbegåvad Tuvstarr!

Alles Gutes meine Freund! Anita