lördag 4 september 2010

HöstarrangemangJag vill inte tro att hösten är här redan, men när september månad har inletts, rönnbären hänger med stora röda klasar, lingonen väntar på att plockas och fåglarna gör sig färdiga inför den stora flytten söderut så är det bara att inse fakta:

Hösten är här.

Att då få visa det här vackra fotot av höstens färger känns roligt och stimulerande! Det vackra arrangemanget har Vivi-anne skapat och jag säger bara...

Så vackert!!

Tack snälla!

5 kommentarer:

reneesfotoblogg sa...

Vilken prydnad!
Egentligen skulle man plocka av det mesta ikväll för nu tror jag frosten kommer inatt. Det är helt klart och riktigt råkallt ute.
Det är retligt eftersom det är fullt med rosenknoppar, de röda solrosorna har inte slagit ut och höstastern är inte påtänkt en gång.
Skit också!

Steve Ericsson sa...

Tack för påminnelsen om att också hösten är en vacker årstid.

Anita sa...

Reneé: Vi har haft någon köldgrad i flera nätter nu, men än har blommorna klarat sig. Och visst blir man inspirerad av Vivi-annes arrangemang? Jag ska göra något liknande i morgon, tror jag...

Steve: Visst är hösten vacker.
Men jag föredrar nog sommaren, trots allt...
Allt gott!

Londongirl sa...

Jättevackert! Ja det är bara att inse att hösten är på gång. Såg nypon som började rodna ute på ön i går.
Men det gäller att njuta av höstens alla härliga färger innan de övergår i det där novembergrå.

....eller så kan man njuta av några dagar i London också förstås eller hur? ;-)

Anita sa...

Londongirl: Ja, än är de flesta sommarfärgerna kvar i naturen, så det gäller att ta vara på det vackra innan kylan tar vid. Tog in lite växter och blommor idag för att njuta lite extra.

London - kanske det! ;)