fredag 18 juni 2010

Underbart!

Åh, vilken underbar konsert! Jag menar förstås SVT:s utsändning av konserten till Viktoria och Daniel på konserthuset ikväll.

Jag känner mig riktigt varm i hjärtat av all underbar musik som framfördes.

Och så mycket värme!

Det var en helt underbar kväll.

TACK!

8 kommentarer:

Elisabet sa...

Amen! Jag håller med i allt!

Och satt och log och grät om vartannat .-)

lasse sa...

Jag missade den.
Men den kommer nog på nätet...

smulan sa...

Ja, det var en kväll full av glädje och helt underbar musik!

Jag till och med fällde en tår på slutklämmen, och det händer inte ofta! ;)

Mitt hjärta är fullt av glädje.

Londongirl sa...

Ja visst var det ett härligt program! Vilken genuin glädje och värme som gick rakt genom TV-rutan och all skön musik....ja det var en fantastisk kväll. Det blev både tårar och skratt här med... :-)

Anonym sa...

Ja det var en kväll att minnas. Men det som etsat sig fast i mitt minne är den min Kronprinsessan hade under det fantastiska balettnumret. Hon såg lika skräckslaget fascinerad ut som jag kände mig :D Den balettdansösen hade nog inte ett fast ben i sin kropp. Jösses säger jag bara.

Jag hade mycket att göra med en familjemiddag till min sons ära igår. (Han är den som står bakom programmeringsmotor och programmeringen av konfirmandernas nya spel Testament). Men jag hann se lite av vigseln igår och sedan när gästerna åkt blev jag sittande ända in på småtimmarna och tittade på allt roligt under festkvällen på tv. Det var så rolig stämning och jag rördes verkligen av vår kungs överräckande av en enda ros till sin drottning. Så ska en man fira sin hustru på deras bröllopsdag. DÅ grät jag :D

Ja detta blir en helg att minnas för många och det är lika många som grämer sig vad jag förstått.

Idag är en ny dag och jag hoppas det blir en somrig dag.

Hej från Evy

smulan sa...

Gomorron Evy!

Konsertkvällen var underbar. Alla medverkande var proffsiga och det var en underbar värme i programmet.

Jag såg också vissa delar av vigseln igår. Det finns mycket att säga, men kontentan är att brudparet verkade lyckliga. Far och son Westling kompenserade med råge kungens dåliga och opersonliga tal.

Viktoria är en stark personlighet. Jag tror att monarkin kan överleva ytterligare en tid pga henne. Hon har potential för att klara jobbet som statschef. Daniel likaså!

Att Viktoria är tvingad in i ett arbete som hon inte har valt själv är djupt odemokratiskt. Det är hög tid att avskaffa monarkin och låta Viktoria och Daniel få bli fria människor. De är värda det.

Barbro sa...

Ja, jag håller med. Trots att vi hade hand om en liten dotter-dotter i helgen satt jag upp och tittade på programmet. Helt underbar kärleksföreställning.
Med många timmar för lite sömn, men vad gör det för det går att ta igen.

smulan sa...

Barbro: Ja, det var en jättefin konsert.

Men jisses vad skönt att bröllops-ståhejet är över nu! Hoppas jag...

Om jag inte varit antirojalist tidigare, så har jag definitivt varit det nu efter den sista tidens mediabevakning! ;) Helt sjukt mycket.

Allt gott!