Translate

onsdag 4 februari 2009

Februari

Akvarell av Laila Wikström


Februari

Tungmod och deklaration
och kaffet kokar över
blir det inte sommar snart
skriker jag!

Ulla Ekh

7 kommentarer:

Ptr sa...

Jag fick nästan panik när jag läste om deklaration! Det är väl inte dags ännu, väl? Annars instämmer jag i sommarlängtan -den kan inte RSV lägga nöjesskatt på. Ännu.

Anonym sa...

Peter! Jag tänkte samma sak.. Men visst är det deklarationen i maj numera? Eller...? Jag har då inte fått blanketten ännu i alla fall...

Nej sommarlängtan är gratis! (fast man kanske ska kolla på deklarationsblanketten - man vet aldrig. Kanske är det nya regler...)

Äh, det struntar jag i !!!

Elisabet. sa...

För mig är det inga problem med deklarationen .., inga avdrag att lägga till .., bara att sms:a och godkänna och så kan man pusta ut.

Ptr sa...

Jovisst, det är gjort i en svinblink på nätet också! Problemet är ju när det skall göras, och jag tror som Smulan - nog är det väl maj som gäller?

Anonym sa...

Deklaration, vad är det? Tillhör det verkligheten?

Börjar så smått att återvända till vardagen, men inte riktigt än. Bröllopet är avklarat, brudparet har åkt till Thailand på bröllopsresa, men ännu är gästerna kvar. Huvudet är som en surrande bikupa av trötthet och så kom snön... Idag av alla dagar. Och i morgon ska jag köra gästerna till respektive flygplats.

Längtar till våren, eller kanske ännu hellre till "efter deklarationen" :D Kanske blir det då sommar och varmt?

Hej från Evy

Christina sa...

Ja den där kaffepettern känner man ju igen och har otaliga minnen förknippad med :)

Deklarationen - den ordnar sig.

Anonym sa...

Deklarationen är 1 maj, säger min man.. :) Datumet ändrades för några år sedan från att ha varit 1 mars, tydligen. Men deklarationen är lätt för mig också - en underskrift; sen är den klar!

Puuh, Evy! Du har haft det jobbigt en tid men det blev säkert en helt underbar fest! Din sons bröllop- det måste ju firas. Hoppas att du får det lugnt och skönt nu - det är du verkligen värd efter allt detta.