tisdag 29 april 2008

TACK
TACK till alla som gjorde pappas begravning idag så fin och minnesvärd. Jag känner en djup tacksamhet till alla som på olika sätt medverkade till att dagen blev så ljus och fin av vackra minnen.

TACK officianten och kusinen Ingmar Johansson för ditt fina personliga minnestal och för dina underbara sånger: "Du är en bön" och "Alltid på väg" :
TACK kusinerna Karin och Margith för vacker sång och musik.

TACK alla - familj, släkt, vänner och Birgitta på begravninsgbyrån - som på andra sätt medverkade till att begravningsakten och minnesstunden blev så fin och minnesvärd som den blev.

Ett varmt och stort TACK till den underbara personalen på "Solhem" på Gunillagården i Junsele, som vårdade pappa det dryga sista året av hans liv. Ni gjorde så mycket för att pappas sista år skulle bli så bra som möjligt, och ni lyckades. Tack alla ni - personalen, sjuksköterskor, Ingegerd och Ola i hobbyn, arbetsterapeuten och alla andra - ingen nämnd och ingen glömd - som gjorde så mycket för pappa. Ni har varit helt underbara. Ni har varit så tillmötesgående, så generösa i tankar, ord och handlingar. Ni är guld värda. Från hjärtat en stor varm kram till er alla!

Sist men inte minst TACK lilla pappa för allt du gav oss. Din generositet och din omtanke om oss kommer jag alltid att bära med mig.

Sov gott kära pappa.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hittade hit via Eva på Frösön och sitter nu här med tårar i ögonen och läser din text om din lilla pappa.
Kram, det måste vara svårt att mista föräldrarna...
Jag har lyckan att fortfarande ha mina i livet. 78 och 75 .

smulan sa...

Marskatten! Min pappa blev 87 år så han fick ett långt liv. De sista åren blev svåra pga sjukdom, så trots allt känns det bra att pappa fick sluta sina dagar.

Allt gott till dig!/ Smulan

Inkan sa...

Jag tänkte på dig i går, en så vacker vårdag. Så fint med en så skön avslutning på ett jordeliv. Och jag förstår att det blev en ljus dag -även om saknad är en del av den.
Stor varm kram!

smulan sa...

Inkan, vännen!
Det blev ett mycket fint och värdigt avslut på pappas långa liv.
Ett fint minne för oss alla.

Kram, Smulan

Britt sa...

Det är jobbigt att förlora pappa. Min pappa dog för 3 år sedan jag saknar honom jättemycket o tänker på honom varje dag.

Jag hittade din blogg av slump eftersom jag söker om släktforskning m.m. så jag vet inte om vi är släkt med varandra eftersom jag har många från Nysätra församling.

Jag brukar släktforska också. Kul..

kolla gärna min blogg www.nogg.se/jaadjo