lördag 4 augusti 2007

Loch Ness

Urquhart Castle vid Loch Ness.

Tyvärr Peter, kunde jag inte vinka i kameran från Loch Ness! Inte heller såg jag "våra" får Mavis och Sheba - kameran och fåren fanns ganska långt upp på en kulle, dit vi inte kunde åka.
Men vyn över Loch Ness är densamma som kamerans, eller hur? Länk till Loch Ness kameran....
Och inte såg vi Loch Ness odjuret heller.....

6 kommentarer:

Ptr sa...

Hoppas att tjejerna i hagen inte blev missmodiga över det uteblivna besöket!

Det var intressant att ta del av din reseberättelse! Jag har själv ofta drömt om att komma till Skottland, men det lär inte bli av. Desto roligare då att läsa din skildring, och jag ser fram emot fler nedskrivna intryck med lika fina bilder.

Hälsningar

Peter

Inkan sa...

Tänk att du varit just där... får mig att minnas när någon på KP
(Lillan?) delade med sig av Loch-Ness-länken och Mavis och Sheba.Jag brukar kika in på den sidan med jämna mellanrum.

Ibland är det någon som tittar till fåren - kul att se hur de rör sig i hagen. Men visst var kamera-länken bättre tidigare?

smulan sa...

Peter! Tyvärr hann vi inte med öarna utanför Skottland - något som du borde få tillfälle att besöka för dess rika fågelliv, Peter! T.ex. Skye och Bass Rock som har mängder av ovanliga sjöfåglar, som du säkert känner till. Jag hoppas att du kommer dit Peter!

Inkan! Det var Peter som tipsade oss om den fina länken, som blev en sån succé i KP. Jag tittar in där ibland. Vi försökte verkligen ta oss dit, men vägen var avspärrad till hagen. Men vi såg kameran på en hög mast!

Inkan sa...

Jaså, det var Peter, Tack för det Peter. Det var en trevlig länk och den underhöll oss en lång period. Men visst var det bättre med bilderna tidigare, då var rörelserna bättre och snabbare.
(ett par sekunder mellan varje bara) Jag tror det hände något när de kopplade in kamera på Urquhart Castle. Den ruinen ser ganska häftig ut. Som gjord för spöken.

smulan sa...

Inkan! Du kanske har rätt med kameran - jag minns inte riktigt hur det var förr. Fåren verkar dock vara samma som tidigare..?:)

Vi skojade i alla fall att vi skulle definitivt somna om vi fick för oss att räkna alla de tusentals får vi såg i Skottland!:)

Kamerans bild på Urquhart Castle tycker jag är dålig - den är onödig i det här sammanhanget. Men i verkligheten är det en intressant ruin från 1200-talet. Och som gjord för spöken, som sagt....

Anonym sa...

Och jag som trodde att det var min dator som inte klarade av Loch Ness sajten särskilt bra längre. Jag håller med Inkan, det var bättre fÖrr när Mavis och Sheba rÖrde på sig ordentligt även om det kunde bli lite Överraskande ibland med deras plÖtsliga 'hopp' från ena sida av hagen till den andra.:)

Lillan