måndag 9 juli 2007

Fest i Röån

Foto: Lars-Erik Forsén, Junsele

Det var ovanligt kallt i luften - men så varmt det blev ändå i Röån igår! Trots en ihärdig kyla blev det riktigt varmt inombords ju längre festen varade.

Röåns byalag hade även i sommar ordnat en jättetrevlig fest på Taranders lägda. Marknadsstånd med lokala produkter; hembakt tunnbröd, kaffe och kolbullar smakade så gott i kylan. Och en fantastisk underhållning!

Med "hemmasonen" Nicke Sjödin och "Högda"-pojken Göran Stenmark med flera på scenen kunde det inte bli annat än varmt. Så mycket humor och musikalisk glädje. När sedan Pite-gänget Euskefeurat med Ronny Eriksson äntrade scenen blev värmen riktigt kännbar inombords.

Euskefeurat. Vilket underbart gäng! Vilken musikalitet! Vilka bra texter!

Det blev en underbar afton i Röån igår och det är bare å tacke! Röåns byalag är bäst i hela världen på att skapa trevliga fester. "Nästa år får vi kanske komma på sommaren.....?" :) , skämtade Ronny Eriksson, och syftade på det ovanligt kalla vädret.

Men värmen fanns. Det vet vi som var där.

Tack Röåns byalag för en jättetrevlig fest, och tack Euskefeurat för en underbar föreställning!

Röåns hemsida

Euskefeurat hemsida

2 kommentarer:

Karin sa...

Jag förstår att det var succé. Trots regnet och kylan. Det kan inte bli annat när det är så härliga uppträdanden. Undrar om det snart blir någon ny skiva med Eusefeurat?

smulan sa...

Karin! Euskefeurat kommer ut emd en ny CD före jul. De sjöng en hel del (bra!) smakprov på låtar som kommer med på den nya skivan.