fredag 5 januari 2007

Nytt år

Jag skulle egentligen skrivit ned några tänkvärda funderingar på det nya årets början, men eftersom jag har så mycket annat att stå i just nu så har alla tankar och skrivklåda frusit inne. Men det gör inte så mycket när jag istället kan rekommendera Nickes läsvärda funderingar inför det nya året! Nicke har börjat läsa koranen.
Att börja året med att läsa koranen ; kan det vara nå´t ? Jag minns att jag köpte en pocketupplaga av koranen i min ungdom av ren nyfikenhet, men sanningen är den att jag kom inte så långt i boken. Jag har aldrig varit så mycket för de sagor som står i bibeln och koranen....
Hoppas att Nicke orkar läsa ut koranen!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Tror du inte det är nåt nyårslöfte han avgett att Nicke ska läsa Koranen. Å du vet ju hur det brukar gå med såna, för det mesta. Så får se om det slutar på sidan 153.
Nyårshälsningar
rune

smulan sa...

Fast har Nicke orkat läsa ut hela bibeln, så vete sjutton om han inte klarar koranen också! Hoppas han återkommer med flera rapporter!
Ha det gott Rune!

Anonym sa...

God fortsättningen till både Rune och till dig Smulan:)

Jag hoppas det blir ett bra år trots allt.

Inkan

smulan sa...

God fortsättning själv Inkan, och visst ska det bli ett bra år 2007! Bland andra presumtiva och trevliga händelser så väntar jag på din nya blog!

Kram Smulan

Pocahontas sa...

Smulan - jag testar lite försiktigt
Få se vad som blir av det:)

Allt gott!
Inkan

Eva sa...

God fortsättning på det nya året Smulan!! Hoppas du har det fint i de Ångermanländska skogarna! Koranen har jag som kurslitteratur, ganska intressant faktiskt. fast ingen bok jag sträckläser precis.

smulan sa...

Eva! Har tänkt att kommentera de fina akvarellerna i din blog. Jag gör det nu och vill bara säga att de är så fina!

Nja, om jag bara hittade koranen skulle jag nog göra ett nytt försök att läsa den...
När jag läste bibeln en gång (delar av den - ska jag medge) så såg jag den som en intressant smått historisk bok full av sägner. En tidsenlig religiös bok - inget mer.
Ett gott 2007 Eva!

Anonym sa...

Hej Smulan !
Säg inte upp nån prenumeration än. Jag lär ska få förekomma på löprdagar i den här nya tidningen också. Förra lördag var ju söndagså då slapp jag.
Tror knappast jag orkar med hela Koranen jag heller.
God forts.
Nicke

smulan sa...

Åh, det låter bra Nicke! Det blir fortsatt prenumeration.

Ett riktigt gott 2007!
Anita