tisdag 12 december 2006

Problem....

Jag vet inte vad som har hänt - eller händer.....
Det finns uppenbara problem att komma in och kommentera på vissa bloggar. Hoppas att det snart ordnar sig!

Jag visar istället en växt (vilken?) som blommade häromdagen i Sörmland! Är det inte fantastiskt; en och halv vecka före jul blommar det utomhus. I Sverige! Otroligt....

10 kommentarer:

smulan sa...

Test

Anonym sa...

Jag har också haft en del problem med olika bloggar nyligen men nu tycks det vara ok.

Ja, är det inte fantastiskt att det fortfarande blommar i naturen. Här i Cornwall är det ganska vanligt men jag skulle tro att det är något mycket ovanligt i Sverige, åtminstone norr om Skåne. Härom dagen satt jag och tittade på en fjäril som fladdrade omkring utanfÖr ett av våra fÖnster. Jag har också sett bin och humlor nyligen. Naturen tycks vara helt upp och nervänd.

Lillan

smulan sa...

Lillan! Vi har haft + 3-6 grader i flera veckor, och det är i stort sett bar mark ute. Jag har inte sett något liknande strax före jul tidigare.

Jag har haft mera problem med att skriva kommentarer sedan jag bytte till Blogger beta, men även på andra typer av bloggar har jag problem. Skönt att höra att det inte bara är jag som har problem!
Det får räcka nu...! :)

Allt gott Lillan!

Anonym sa...

Test...?
Nå jag försöker skriva ;
för rosorna lever fortfarande i allra högsta grad vid huset på Tegelbruksgränd, nära min T-baneingång.
I går regnade det -idag var det sol igen....
I morgon är det Lucia.

Anonym sa...

Det var jag, Inkan, som testade alla varianterna... nu gick det med "anonymous"
märkligt:)

Inkan

Eva sa...

Jag har också problem ded bloggen men nu går det i alla fall att kommentera. Servern hade visst kraschat!! Alltför många som vill blogga tror jag. De har lovat att det ska vara lagat till i morgon.

Eva sa...

Har ni också fått snö? Här dalade det ner en hel del igår och nu är det vitt på marken, riktigt skönt känns det. Sådär lagomt mycket.

smulan sa...

Jag ser på din blog att ni har ungefär samma snöläge som vi har just nu - och -8 grader kallt - och det känns jättebra! Vi ska fira julen i vår sommarstuga - med diverse utflykter till sjukhus och äldreboenden under dagen - och då är det fint att få uppleva en vit jul. Marschaller ska lysa upp i mörkret och levande ljus (det finns ingen el i byn) i granen. Det känns fint.
En riktigt bra dag Eva!

Tove sa...

Det var lngesen du skrev något. Har du fåt jätteproblem med datorn eller bara tagit jullov?

smulan sa...

Hej Tove och välkommen hit! Ser på din blog att du bor nästan nästgårds - i Meåfors - och att du håller på att starta ett getmejeri. En produktion som verkligen ger gott resultat - mums!

Nej, jag har inga nya dataproblem. Det är bara tiden - och kanske lite inspirationen - som saknas, men jag återkommer snart igen.