lördag 1 juni 2013

Naturen är full av dofter!


1 juni idag. Naturen har vaknat väldigt tidigt i år. De senaste dagarnas tropikvärme här uppe i norr har satt fart på växter och blommor. Syrenen, häggen, midsommarblommor, förgätmigej och liljekonvaljer. Alla blommar samtidigt och sprider underbara dofter både ute och inne.

Gräset växer också och snart blir det tredje gången jag klipper gräset för i år. Sommaren kom så fort i år! Hoppas bara att den fortsätter att vara lika vacker och ljuvlig som den börjat. :)

Varmt välkommen sommar!

4 kommentarer:

Astrid sa...

Det vackraste finns i det enklaste. Vilken underbar bild på liljekonvaljerna i kannan. Har du liljekonvaljer i din närhet i Omsjö ? Kanske rent av på tomten ?? Livet är underbart just nu, vilka underbara kvällar vi har. Ingen längtan efter utlandssemester här inte......Ha det så bra Anita !

Astrid

Anita sa...

Astrid, tack för din kommentar! Nej, jag tror inte att det finns liljekonvaljer i Omsjö, men i Reseleniporna finns de i massor. :) Just dessa liljekonvaljer har jag plockat hemma hos en god vän i Resele.
Allt gott till dig! Anita

Anonym sa...

Jag tycker om din blogg med lite hemmaprat och vackra fotografier att sjunka ner i.

Kram till dig Anita

Gammelmor/Paris

Anita sa...

Gammelmor: Tack för din kommentar! Tyvärr uppdateras min blogg inte lika mycket som förut. Jag är engagerad i vindkraftsmotståndet som håller på att förstöra vår by och skriver därför mest i andra forum. Men jag hoppas att jag ska få mera tid så smånningom att ägna mig åt min egen blogg också. ;) Jag önskar dig en riktigt skön och fin sommar! Allt gott!