söndag 6 januari 2013

Ny bok! "Pelle Molins brev. Supplement".


Isabella Josefsson utgav för ett par år sedan Pelle Molins alla kända brev i en bok som fick namnet "Pelle Molins brev". Boken fick mycket fin kritik och blev mycket uppskattad av alla som gillar Pelle Molins  författar- och konstnärskap.

Efter att boken gavs ut har ytterligare ett 40-tal brev upphittats och som Isabella nu ger ut som ett supplement till den första boken. Som vanligt är det ett stort nöje att läsa Pelle Molins mustiga brevskrivning och i de nya upphittade breven finns det flera "godbitar" om och från Näsåker som säkert skulle intressera gamla ortsbor. :)

I senaste ePROVINS finns mer att läsa om den nya boken. Isabella skriver i ePROVINS även om de 16 kända brev till Alfred Bergström som hon hade hoppats skulle tas med i det nya supplementet, men som hon tyvärr inte lyckats hitta.

Som vanligt har Isabella gjort ett gediget och noggrant arbete. Ett stort tack Isabella! Till sin hjälp har hon bland annat haft Pelle Molinkännaren Carl-Henrik Berg, som skrivit ett efterord i båda böckerna.

Den förra boken såldes ut ganska snabbt och i nuläget tror jag inte den kommer i ny upplaga. Jag vet inte hur stor upplagan är av supplementsboken, men för den som är intresserad att köpa den hör av dig till Isabella isajos@spray.se

Inga kommentarer: