måndag 21 mars 2011

Omsjö från ovan

För ett par år sedan fick jag dessa flygfoton av Omsjö. Jag tror inte att jag visat dem tidigare - isåfall är det på tiden!

Titta och njut av sommarbilderna över vår vackra by! Det är Dick Boman som satt vid spakarna och Harriet som fotade. Ett stort tack!
Omsjö camping t. hö.

Brännan, Omsjö

Brännan, Omsjö

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Anita

Vilka härliga flygbilder :D

Är det ert hem som syns på de första bilderna? Om så är fallet så undrar jag vilket håll man kommer ifrån när man kommer från Sollefteå. Eftersom jag inte vet var norr och söder är på bilderna så är det svårt att veta. Vore kul att veta lite vart vägarna leder där i bilden :D

Hej från Evy

Steve sa...

Vackert.

Anita sa...

Evy: Vårt hus är det ljusa huset till vänster i bild på bild 2 och 6. Det är det första huset man ser när man kommer från Näsåker. Bakom huset syns Karvsjön och till höger Storsjön. Vägen fortsätter österut mot Grundtjärn och vidare till Ö-vik.

Brännan (sommarstugeområdet och campingen) ligger på andra sidan Karvsjön. Vägen dit ser man på bild 3.Den vägen fortsätter till Överå och vidare till Junsele.

Välkommen Evy!

Elisabet. sa...

Fantatiskt, så vackert! Sagolikt .., helt enkelt. Och tänk, vad vatten betyder för en bygd!

Anita sa...

Steve: Tycker jag med! :)

Elisabet: Storsjön är en av de vackraste sjöar jag vet. Både sommar och vinter. Där finns allt!

Anonym sa...

Tack för den beskrivningen Anita.

Vem vet, kanske jag en dag får möjlighet att ta mig uppöver. Ska upp till mammas 80-årsdag men hur jag reser vet jag ännu inte. Vill ta bilen, men men ...

Idag hade vi +14 :D

Hej från Evy