lördag 8 maj 2010

Tänk, vilket arv jag ska få!

Snart kan jag leva livets glada dagar. Köpa hus på Bahamas och ett flygplan att resa runt i. Och aldrig mera använda rabattkuponger.

Inte dumt eller hur?

Eller har jag missförstått något...? ;)"Jag kontaktar dig på uppdrag av vår avlidne klient, en medborgare i ditt land och de investeringar som han gjort med våra investeringsbank.

Den 15 juli 2001 deponerats vår klient som var ett guld och råolja handlare summan av fyra miljoner amerikanska dollar under en portföljförvaltning av våra investmentbanken i 4 år och deponering förföll den 15 i juli 2005 med över 98% tillväxt som uppgår till totalt sju miljoner Nine Hundred och tjugo tusen amerikanska dollar. Detta medel har sedan mognat och förlängningen av skulder om de medel som har löpt ut

Vår kund dog i december 2005 vid en ålder av 81 vid den tiden var han slutföra skilsmässa förfaranden av hans fyra decennium långa äktenskap. Vår kund inte ange sin närmaste anhöriga eller förmånstagare till hans enorma egendom eftersom han var en föräldralös och har inga barn och alla ansträngningar att finna sin närmaste familj har misslyckats.

Det främsta skälet att kontakta dig är att du ska stå i som en efterträdare eller en anhörig till den stora gården av vår avlidne klient. Jag garanterar dig att detta skulle ske enligt en legitim ordning om jag kan få ert samarbete och absolut sekretess.

Om du befinner dig kan arbeta med mig om detta, komma tillbaka med mig för ytterligare information om hur man ska gå med: Ditt fullständiga namn och adress, din plats och födelsedatum, ditt privata telefonnummer och yrke: gmdassets@aim.com Vänligen om du inte är intresserad av detta förslag vänligen ta bort denna post och jag kommer inte kontakta dig igen på grund av den känsliga karaktären på denna process.

Väntar du snabbt svar.

F. Delaine"

5 kommentarer:

Elisabet sa...

Lycka till!

Jag har också fått veta att en avlägsen släkting någonstans i Afrika har gått bort och det är bara att skicka kontonumret så har man framtiden tryggad .-)

smulan sa...

Elisabet: Hurra för oss! Vi kanske ses på Bahamas? ;)

Inkan sa...

Jag har också gamla utdöda släktingar på olika håll... varför har ingen skrivit till mig på dette viset om väntade miljoner...
Var mina utddödafattiga kanske?

höhöhö

Tänk att det finns folk bakom detta mail(?) som tror att någon ska gå på detta!
Märkligt.

Jag får oftast (när det händer) ett ve-och suck- mail från någon afrikansk änka med 24 barn och de svälter.

hm tocken värld vi lever i.

smulan sa...

Inkan: Ja, det är otroligt att det finns de som tror att man ska tro på dessa utskick. Det är nästan komiskt.

Kram på dig! Anita

Anonym sa...

tja det räcker väl med en promilles promille som svarar, och vips har de åtminstone en giltig mailadress som de kan sälja vidare för 50 öre/st, dvs till spammarna...