söndag 21 maj 2006

Kvällens naturbilder
En varm och vindstilla kväll. En skön cykeltur och en vacker solnedgång.

Och jag tror att Sverige vinner VM-finalen i ishockey.....

6 kommentarer:

Inkan sa...

Och dom vann :)

Men vilka underbara bilder...Jag riktigt känner stillheten och väntan i luften. Doften från skogen och från sjön. Det är så speciellt.
Och tack för solnedgången - den ser ut som en tavla!

Kvällsdrömmar!
Inkan

Anonym sa...

Vilka vackra bilder Smulan, du bor verkligen fint!

Du bad mig tala om hur det går med duvan som råkat bli hyresgäst hos oss. Igår ringde en trevlig man från Milford Haven i Wales och sa att duvan var hans. Konstigt nog så hade han inte duvans nummer antecknat, det saknades i hans register medan alla andra i denna nummersekvens fanns noterade. Men det är ingen tvekan om att duvan är hans. Den föddes 2005 och måste ha 'been blown off course ' under träningsflygning i Cardiff i södra Wales. Det är inte så långt till Bristol i England därifrån så säkert flög Pelle (Pelle Pigeon) som jag kallar honom till England därifrån.

Mannen hade inte en aning om var duvan hållit till sedan förra året. Själv undrar jag om den inte flög till kontinenten för den var alldeles slut när den kom hit. Nu är den helt återställd och flyger hur bra som helst.

Nu har mannen bett mig att försöka fånga in duvan och sedan ringa honom så skall han skicka ner någon att hämta den. Lättare sagt än gjort!

Lillan

Inkan sa...

Lillan -vilken fantastisk fågelhistoria! En duva på villovägar. Fåglarna dras till din trädgård..kanske de vet att de får lite kärlek och mat där.
Hoppas det löser sig så duvan får komma åter till sina kompisar!

Inkan :)

smulan sa...

Lillan! Tack för att du berättade! Jag hoppas att duvan får återvända till sitt hem på något sätt - men jag förstår inte heller hur ni ska lyckas fånga den? Men den kanske flyger hem själv så småningom, bara den får vila upp sig tillräckligt?
Allt gott!
Smulan

Anonym sa...

Your are Nice. And so is your site! Maybe you need some more pictures. Will return in the near future.
»

Anonym sa...

I really enjoyed looking at your site, I found it very helpful indeed, keep up the good work.
»