lördag 29 april 2006

Ida och PontusKan inte låta bli att visa ett kort på ett par andra "födelsedagsbarn" - de fyllde tre år igår. Det är våra små gråhundsvalpar Ida och Pontus som nu är stora men fortfarande jättegoa! De föddes med ett dramatiskt kejsarsnitt, men allt gick bra och de blev den sommarens - 2003 - stora attraktion och kelgrisar bland släkt och vänner!

4 kommentarer:

Inkan sa...

Jösses vilka godingar - så charmiga och söta - och livsfarliga: man kan ju bli med hund om man inte passar sig...

Inkan sa...

SOS! Smulan, töm din mailbox- den är överfull!
( spara det som behöver sparas på särskilt plats; ex i dina "dokument")


Jag skulle skicka dig två små överraskningar ( ljudfiler) med får till svar att din box är full.

kram Inkan

petra sa...

Hej hej
jag ville bara säga några ord angående detta med bedövning förr osv....denna operation ägde ju rum tidigare - den var 1963.
De där uppgifterna som jag nämner i bloggen HOPPAS man ju av hela sitt hjärta är FEL - källan till dessa är dels den läkare som mamma pratade med på sjuttitalet - och dels det radioprogram som handlade om detta där en läkare talade om att man "in på sjuttitalet" fortfarande gjort otillräckliga nedsövningar på spädbarn -
men som sagt - jag hoppas som alla att detta inte alls stämmer!!
Har tampats enormt med dessa uppgifter av sorg och medkänsla...
hälsningar
P

smulan sa...

Inkan! Jag skickar dig ett privat mail!

Petra! Jag har bara egna erfarenheter från ett par Sthlms-sjukhus att referera från - men jag har svårt att tro att de förhållanden som du skrev om skulle ha varit förekommande på 60-eller 70-talet. Däremot var eter-narkos en narkos som barn absolut skulle få ha sluppit. Men det fanns inget annat tillgå före 50-tal, tyvärr.

Trevlig Valborg, Petra!